Aikuiset

Hoidan aikuisia joko vyöhyketerapialla tai tunnevyöhyketerapialla. Kumpi sopii sinulle paremmin?


Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapiassa käsitellään kehossa olevia heijastealueita joko käsin hieromalla tai painamalla. Vyöhyketerapiasta voi olla apua erilaisissa kiputiloissa (päänsärky, selkäsärky) tai vaikkapa unettomuuden hoidossa. Vyöhyketerapia on erittäin rentouttava hoitomuoto -  voit tulla hoitoon, vaikka erityistä vaivaa ei olisikaan.

Esteitä hoidolle ovat esimerkiksi:

  • tulehdustilat, kuume
  • voimakkaat psyykenlääkkeet
  • päihtymys
  • syöpäsairaudet

Kysy lisää, jos jokin mietityttää. 

Ensiapu vyöhyketerapialla 45-50 min

Tässä lyhyessä hoidossa ehditään hoitaa erityisesti akuutteja kiputiloja tai ongelma-alueita. 

Koko kehon vyöhyketerapia 60 min

Tässä hoidossa voidaan hoitaa koko keho tai keskittyä yhteen ongelma-alueeseen tarkemmin. 

Vyöhyketerapeuttinen rentoutushieronta 75 min

Tässä hoidossa hoidetaan koko keho vyöhyketerapialla.

Koko kehon vyöhyketerapia 90 min

Tämä hoito on kokonaisvaltainen ja erittäin rentouttava koko kehon hoito. 

Tunnevyöhyketerapia

Tunnevyöhyketerapiassa ihminen nähdään kehon, mielen ja tunteiden kokonaisuutena. Tunnevyöhyketerapia pohjaa elämänkaariteoriaan, jonka mukaan elämän tapahtumat jäävät kehon muistiin. Kehosi saattaa siis muistuttaa sinua unohdetuista ja käsittelemättä jääneistä tunteista. Tunnevyöhyketerapiassa pyritään aukaisemaan näitä lukkoja keskustelun ja lempeän vyöhyketerapeuttisen kosketuksen avulla.

Tunnevyöhyketerapiassa sinä itse olet oivaltaja. Omakohtainen ymmärryksesi tapahtumien taustalla on avain hyvinvointiisi. Minä terapeuttina en ratkaise ongelmiasi, mutta haluan luoda sinulle turvallisen ympäristön tutustua itseesi ja tunteisiisi.

Esteitä hoidolle ovat esimerkiksi:

  • tulehdustilat, kuume
  • voimakkaat psyykenlääkkeet
  • päihtymys
  • syöpäsairaudet

Kysy lisää, jos jokin mietityttää.

Tunnevyöhyketerapia 120 min

Kahden tunnin tunnevyöhyketerapia sisältää alkukeskustelun lisäksi koko kehon hoidon. Hoidettavina alueina ovat oireiden mukaisesti eri kehon osat, yleensä pää, kädet ja jalat. Suosittelen kahden tunnin aikaa erityisesti ensimmäiselle kerralle. Hoidon vahvistuskeinoina voidaan käyttää korvakuulia tai kehomagneetteja.  

Tunnevyöhyketerapia 90 min

Tämä hoito sisältää lyhyemmän alkukeskustelun lisäksi koko kehon hoidon. Hoidettavina alueina ovat oireiden mukaisesti eri kehon osat, yleensä pää, kädet ja jalat. Hoidon vahvistuskeinoina voidaan käyttää korvakuulia tai kehomagneetteja.